Ikea glas makeover
Nu känner jag mej klar med mina alster. Har lagt ett lager avslutande mörkt vax för den rätta looken.
 
 
 
 
Billigt enkelt och lätt. Att förvandla saker på det här sättet gör mej glad. Detta är något alla kan göra hemma vid diskbänken om man tröttnat på något men gillar designen.
Decoupage
I detta läge är jag nu. Jag gör mitt eget decoupagelim och det har funkat bra.Nu ska de torka ordentligt grejerna. När de står så här tillsammans så ser det lite övergulligt ut,men hittar man bara rätt ställe för var och en så blir de jättefina. Jag ska senare lägga sista handen på dem så mer bilder kommer.
 
 
Den kallaste natten
Snart har vi glömt hur kallt det var i huset inatt. Bara 13 grader inomhus när vi vaknade. Förhoppningsvis blir det bättre i natt och sen byter vi pannan så fort vi kan om inget under sker.
Men nu lyser solen i alla fall på oss Jag har förberett för lite decoupage på en del av mina kritamålade alster. Lagom pyssel för en hemma kväll strax före påsk.
 
Oturligt nog har jag de flesta av mina servetter i sommarstugan,eller på farmen som jag brukar kalla stället,men den jag har duger långt. återkommer med resultatet senare.