Hej hej vänner

Mycket för mej att göra just nu men bara kul saker. Jag trivs så bra på jobbet, snart en månad på nya stället.

Fritiden har jag inga problem med, bara motsatsen. 
Nu planerar vi den kommande helgen eftersom jag är ledig. På farmen har vi haft en paviljong som nu mist sitt tak. Den ska få komma till Gamla Malmgården och stå i Kastanjelunden. Där hängmattan också finns. Det blir förmodligen ett arrangemang där den är utan väggar. 

Här är den nästan ny för några år sen på farmen. Det här verkligen varit bra att ha den där innan jättealtanen kom på plats.


Nu blir det nya uppdrag för paveljongstommen.

Från mitt fönster
Så här är min vy nu ikväll efter dagens arbete med min Drömpark.
En översiktsbild på ytan.Den känns faktiskt lagom stor och hanterbar. Här på Gamla Malmgården har vi många tusen kvadrat att jobba på men man får ju hejda sej lite så man hinner med. Läget är bra också för att jag kan se det från sovrumsfönstret, närapå från sängen.
 
I den här vyn sträcker sig vår tomt nån meter bakom häcken mot Malmgården.För er som inte vet byggdes Malmgården för att bli äldreboende när vårat hus blev utdömt som ålderdomshem, och istället byggdes om till församlingshem på sextio talet. Idag har även Malmgården lagt ner och äldreboendet flyttat in till Fjärdhundra och heter Gläntan.Så nu är Malmgården vanliga uthyrningslägenheter.
 
Här har zinkbaljan fått komma fram ur snåret som jag också minskat ner lite.
Rosen är planterad och ser så fin ut.
Testade att köpa två delar plaststaket från Dollar Store. Tror det kostade 20 kr för två.Man trycker ner det i jorden med plastpiggar. Här har jag bara testat för att se hur det funkar men kan tänka mej att köpa fler och snitsa till lite med på något ställe. 
 
 
Vilken härlig dag
Det var där jag var och köpte växter idag. Sala butiken var den jag besökte. En helt underbar miljö där jag kunde stannat i evigheter och shoppat mej utmattad. Det blev en ros, en solhatt, tre olika sommarväxter eller fyra var det visst. Hit kommer jag att återkomma var lugn för det.
 
När jag kom hem var det ju ännu roligare att fortsätta slita rötter och gräva upp sten. 
Här är lite bilder.
 
 
Var tog baljan med blommor vägen. När jag ställde den där såg det helt annorlunda ut.
Det har växt bra va!
 
Sen tog jag en paus här.