Efter farmen
Sen vi kom från farmen idag har vi jobbat både inne och ute på Gamla Malmgården.  Eddie har jobbat med sin bil i garaget,husbonn både i trädgården och lagt golvet klart på nedre plan. Jag har slitit rötter och krattat och röjt fram ny mark. Trivsamt och gott liv vi har. 
 
 
Hur kan man förklara hur vackert det är med dessa blåsippor som växer längs häcken i löven. jag blir lyrisk !
 
 
Kolla nu när Åke hjälper till att trycka ner komposten vid tomtgränsen.
 
Här är Åke och Lillåke,grabbar som jobbar och roar.
 
Nu står de fastlåsta i garaget dessa garbbar, DNA märkta båda två och det känns tryggt! Det är såå värt att säkra sina jobbarfordon. De är ju trots allt väldigt nära och kära så vi kör på säkra kort.
 
 
 
 
Farmen
Idag har vi varit på underbara farmen igen. Tyst och lugnt och mycket fridfullt var det där. Vi fick upp värmen i köket så vi fick den där härliga här vill vi bo känslan. Jag började förflytta betongverkstan hem till Gamla Malmgården, där ska jag snart sätta igång att gjuta igen.
 
 
 
Här lastas det och sen gick lasset mot Gamla Malmgården.
Byrån som testpilot
Jag köpte några byråer för nåt år sen på blocket. En av dem står i min atelje och har blivit in testpilot under mitt skapande. När jag vill göra något så testar jag lite på den först.
 
 
 
Perfekt att testa hur färger beter sig när det gäller struktur och nyanser. Vax eller decoupge och design på grejer. Den här byrån kommer att få jobba och framförallt lära mej saker. Det blir en kul grej.
Sen kommer den att bli jättekänd och auktioneras bort på en exklusiv auktionsfirma och ge mej gigantiska inkomster. eller hur! Jag lovar att visa den om någon vecka igen så får vi se om jag håller igång produktionen på mina alster.